1399/09/19 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: مسئولیت مهم جریانهای دانشجویی مبارزه با ظلم و جلوگیری از انحرافات سیاسی جامعه است
    دکتر اسحاق رسولی مسئولیت سیاسی و اجتماعی مهم دانشگاه و دانشجویان را مصونیت بخشی جامعه از انحرافات سیاسی و مبارزه با استثمار دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که به شکل مجازی برگزار می¬شد گفت: ۱۶ آذر در تاریخ این مملکت به نام دانشجویان ثبت شده است و یادآور آرمان طلبی، آرمان گرایی و عمل آرمانی   دانشجویان هست. مهمترین آرمان و پیام این روز ظلم ستیزی است، هم در شکل مبارزه با جهانخواران  و هم مبارزه با فساد داخلی درهر  شکل و وضعی که  هست.
    رسولی افزود: فرهنگ دانشجویی در قالب فرهنگ دانشگاهی قابل تعریف است و طبیعی است که جامعه انتظاراتی از دانشگاه و دانشجو دارد. در تمام جوامع دنیا، دانشگاه‌ها هستند که می‌توانند جوامع خود را به سمت آینده مطلوب به حرکت در آورند. واقعیت این هست که دربین قشروجریان های دانشجویی، طرز فکرهای مختلفی  وجود دارد اما باید دید کدام طرز فکر و جریان به آرمان‌های روز دانشجو متعهد مانده‌است.
    وی مطالعه تاریخ معاصر را برای اعضای تشکل های دانشجویی بسیار ضروری دانسته و ادامه داد: کسانی که در تشکل های سیاسی فعالیت می کنند حتماً و بایستی تاریخ معاصر را مطالعه کنند و از سرگذشت کشور خود آگاه باشند تا بتوانند جریان شناسی سیاسی پیدا کنند. برخی دانشجویان از روی ناآگاهی برای گرامیداشت این روز دنبال برنامه طنز و موسیقی هستند و توجه ندارند که در این روز سه دانشجو شهید شده است و این مساله نشان می دهد که جریان شناسی سیاسی برای دانشجویان حائز اهمیت هست
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نقش دانشگاه در قبال دانشجویان گفت: دانشگاه فرصت بزرگی برای خود آگاهی، خود اکتشافی و خودشکوفایی در همه ابعاد علمی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و نقش دانشگاه این است که شرایطی را فراهم کند تا کسانی که وارد آن می شوند بتوانند  تبدیل به  انسان هایی وارسته، متعالی و فرهیخته شوند.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به مسئولیتهایی که بر عهده دانشگاه و دانشجو است گفت: یکی از مسئولیت های بزرگ اجتماعی و سیاسی دیگر هم  که بر عهده دانشگاه و دانشجو هست،جلوگیری از  انحرافات سیاسی در جامعه است. دانشجو قشری است که با روحیات پاک به دنبال آرمان‌گرایی است و چون هنوز آلوده به منافع شخصی و گروهی و باندی نشده است، می تواند به نحو احسن جلوی انحرافات سیاسی را بگیرد. چه  در تقابل با استعمار خارجی باشد که ما امروز در مقابل قدرتهای جهان با آن روبرو هستیم و چه جریان نفوذیها و جریان سست عنصرها که متاسفانه در مصدر امور هستند.
    وی با اشاره به دیدگاههای مثبت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فعالیت تشکل های دانشجویی گفت: در  دانشگاه آزاد اسلامی فضای فعالیت برای دانشجویان در حوزه های فرهنگی، سیاسی و علمی بسیار مساعد شده است و مدیران این دانشگاه در حد بسیار بالایی از آن استقبال می کنند و بر این باورند که فعالیت دانشجویی باید زنده و پویا در بدنه دانشگاه جریان داشته باشد و همه دانشجویان با همه سلایق فکری به صورت قانونمند در آن فعالیت داشته باشند و همه را به چالش بکشند.انجمن های علمی، کانون های فرهنگی هنری و تشکل های سیاسی، مراکزی مهم برای پرورش استعدادهای علمی،فرهنگی و سیاسی برای آینده نزدیک  جامعه هستند.
    رسولی خاطر نشان کرد: امیدواریم ما دانشگاهیان و بالاخص دانشجویان، پرچم ظلم ستیزی و مبارزه علیه بی عدالتی را همچون گذشته سرپا نگه داریم و برای ایرانی آباد، با ایمان ، پر عزت و پر افتخار قدم های استوار برداریم.
     وی در پایان از فعالیت های موثر بسیج دانشجویی استان  در زمینه مساله محوری و مطالبه گری تشکر کره و از مشارکت بسیج دانشجویی،جامعه اسلامی دانشجویان و مجمع اسلامی دانشجویان در برگزاری مراسم روز دانشجو قدردانی بعمل آورد.

fapjunk.com