1399/09/17 کسب مدال و تندیس برنز مسابقه بین المللی《I,Itar Pejo》توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    رسول حاجی‌زاده، دانشجوی هنرمند کارتونیست و تصویرگر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ، مقام سوم مسابقه «I,Itar Pejo» کشور مقدونیه( اسلاوی ) ۲۰۲۰ را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد اردبیل و به نقل از خبرگزاری برنا این دانشجوی هنرمند 86 اُمین جایزه خود را در این جشنواره معتبر که با موضوع آزاد برگزار شد، کسب کرد.

این جشنواره جهانی یکی از شاخص‌ترین جشنواره‌ها در دنیا است که هر ساله با حضور گسترده هنرمندان کارتونیست از سرتاسر دنیا، در کشور قبرس برگزار می‌شود.هدف از برگزاری دومین مسابقه بین‌المللی کارتونی ایجاد انگیزه در شرکت کنندگان و فراهم سازی بستری جهت ابراز عقاید آنها ذکر شده است.دبیرخانه این مسابقه بین المللی ۲۵۳ اثر، کلمات قصاری از ۶۳ نویسنده و ۱۵۸ کارتون در بخش کودک و نوجوان را دریافت کرد.که در نهایت این هنرمند  و دانشجوی اردبیلی موفق شد برای ایران اسلامی در این رقابت مهم بین‌المللی افتخارآفرینی نماید.
    حاجی‌زاده دانشجوی ارشد علوم ارتباطات دانشگاه آزاد واحد اردبیل در ماه‌های اخیر توانسته بود دیپلم افتخار سه مسابقه بین‌المللی طنز و گرافیک کشورهای چین، کنیا و کلمبیا ، اتریش را  نیز از آن خود کند و همچنین ، مدیر کاریکاتور مصر، سمیرا سعید از رسول حاجی‌زاده کاریکاتوریست ایرانی به عنوان پروفسور یاد کرده و از مشارکت وی در جشنواره جهانی مصر تشکر کرد.

گفتنی است؛ وی متولد سال ۱۳۵۸ در اردبیل است که در کارنامه افتخاراتش کسب عناوین زیادی را دارد از جمله دانشجوی نمونه کشوری، هنرمند برگزیده سال پیامبر اکرم(ص) در سال ۱۳۸۵، جزء یکصد کاریکاتوریست یکصد سال اخیر، مدیر نمونه روابط عمومی ها ، دبیر برتر  مسابقات قرآنی سازمان ،  دیپلم افتخار چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری کشور،تهیه کننده  طراحی کاراکتر انیمیشن، تصویرسازی کتاب، دبیری و داوری جشنواره‌های مختلف دیده می‌شود.

fapjunk.com