1399/09/16 پیام دکتر رسولی به‌مناسبت روز دانشجو
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با صدور پیامی 16 آذر؛ روز دانشجو را به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تبریک گفت.

در این پیام آمده است :

بسمه تعالی شأنه

به عنوان دانشجوی همیشگی، 16 آذر؛ روز دانشجو را به همه دانشجویان آزادمنش و با ایمان و بویژه دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اردبیل تبریک و تهنیت می‌گویم، روزدانشجو یادآور نقش بی‌بدیل دانشجویان در دمیدن روح روشنگری و فدارکاری در جامعه  است. یاد‌آور مبارزه با فساد داخلی و استثمار خارجی هست. بدون تردید دانشجویان همیشه در صف اول دفاع از عزت و شرف این مملکت و مبارزه با ظلم و تباهی بوده‌اند و هستند.

دانشجویان در به‌ثمر رساندن انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و در صف مدافعان حرم همیشه نقش تعیین کننده داشته‌اند. درود می‌فرستیم به 10شهید دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی اردبیل و شهیدان گمنامی که در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، پارس آباد و خلخال آرمیده‌اند و فضای دانشگاه را با عطر شهادت، ایثارگری، فداکاری ، عبودیت عاشقانه و عشق به ایران اسلامی معطر ساخته‌اند و درس‌آموز همیشگی ما برای راه و رسم زندگی شرافتمندانه و با عزت هستند.

درود می‌فرستیم به دانشجویانی که ادامه‌دهندگان صدیق راه شهدای دانشجو هستند و در تلاش هستند با تمام وجود، خون مقدس آنها را پاس بدارند.

درود می‌فرستیم به دانشجویانی که همچنان از قدرت‌های استثمارگر، این مارهای خوش خط و خال و با رنگ و لعاب‌های فریبنده بیزار هستند و از مبارزه با جهانخواران کوتاه نمی‌آیند.

درود می‌فرستیم به دانشجویانی که در صف اول مبارزه با فساد، اختلاس، دزدی ، رانت‌خواری، گندم نمایی و جو فروشی سیاست‌بازان، بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها، قلم‌های کثیف و مسموم، سست عنصران داخلی، نفوذی‌ها  و خائنین در هر رنگ و لباس و هر جناحی از به اصطلاح اصلاح‌طلبان گرفته تا اصول‌گرایان هستند.

درود می‌فرستیم به دانشجویانی که در مسیر خلق اقتدار علمی و فناوری برای مملکت و پیمودن راه دانشمندان شهید هسته‌ای از جمله دانشمند شهید محسن فخری‌زاده، مصمم و با عزم جدی در تلاش هستند.

درود می‌فرستیم به دانشجویانی که در مقابل یأس‌آفرینی دشمنان داخلی و خارجی، در صدد هستند امید و عزت را برای جامعه اسلامی ایرانی و ملت پر افتخار ایران به ارمغان آورند.

درود می‌فرستیم بر دانشجویانی که در ساختن ایرانی آباد و جهانی بدون ظلم و تباهی از هیچ کوششی فرو گذار نیستند.

اسحاق رسولی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل