1399/09/10 بیانیه کانون‌ایثاردانشجویان‌ دانشگاه‌آزاداسلامی‌اردبیل در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده
    کانون‌ایثاردانشجویان‌ دانشگاه‌آزاداسلامی‌اردبیل بیانیه ای را در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده منتشر کرد. در این بیانیه آمده است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

🏴انا لله و انا الیه راجعون 🏴
    وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
    بار دیگر دستان پلید صهیونیسم جهانی فرزند دیگری را از این مرز و بوم آسمانی کرد .

به اطلاع ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی می رساند امروز جمعه هفتم آذر ماه ۱۳۹۹ یکی دیگر از دانشمندان بلند آوازه کشور دکترمحسن‌فخری زاده بدست صهیونیست جهانی و منافقین کوردل به مقام رفیع شهادت رسیدند و هنوز مرحمی بر داغ لاله های پر کشیده امان نیافتیم که داغ دیگری بر جانمان نشست رژیم سفاک‌صهیو‌نیستی‌بداند‌ترورهای‌ ناجوانمردانه‌خللی‌دراهداف‌مقدس‌واراده‌نظام‌جمهوری‌اسلامی‌ایجاد‌نخواهد‌کرد.به‌قول‌شهید‌بهشتی:شهادت‌‌درراه‌آرمان‌ الهی‌معشوق‌ماست،تابه‌حال‌شنیده‌ای ‌عاشق‌رااز‌معشوق‌بترسانند!؟
    کانون‌ایثار‌دانشجویان‌دانشگاه‌آزاد اسلامی‌واحداردبیل ضمن محکومیت این عملیات تروریستی که یک بار دیگر خوی وحشیگری دشمنان این سرزمین را در این شرایط برای ما یادآور شده ، دفاع از دانشمندان کشور را حق مسلم ایران دانسته و تعقیب و مجازات عوامل این عمل ننگین را ضمن اعلام امادگی جهت همکاری از دستگاه قضایی کشور می خواهد.
    همچنین دفاع و صیانت از منافع ملی و مراقبت از دانشمندان کشور و قصاص قاتلین شهدایمان را حق مسلم جمهوری اسلامی ایران دانسته و از نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعقیب، دستگیری و مجازات عوامل این عملیات تروریستی و خصوصا سرکردگان این مزدوران در هر سطحی که هستند را با قدرت و شجاعت به گونه ای درخواست می نماید که دیگرهیچ‌قدرتی‌ فکر تجاوز‌به‌این مرز‌وبوم‌را به فکر خود راه ندهند.

کانون‌ایثاردانشجویان‌ دانشگاه‌آزاداسلامی‌واحداردبیل

fapjunk.com