1399/09/08 پیام دکتر رسولی در پی شهادت محسن فخری زاده
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با صدور پیامی شهادت محسن فخری زاده را تسلیت گفت. در این پیام آمده است :

بسم رب الشهدا و الصدیقین

«شهادت هنر مردان خداست» امام خمینی ره

دست جنایتکار دشمن صهیونیستی آمریکایی، بار دیگر با ترور ناجوانمردانه، دانشمندی جهادگر و انسانی عارف و خدوم ملت  را از ما گرفت، شهید والا مقام مهندس محسن فخری زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و استاد فیزیک هسته ای دانشگاه امام حسین ع و جزو پنج ایرانی لیست پانصد نفره قدرتمندترین افراد جهان درنشریه فارن پالیسی با عروج خونین به ملکوت اعلی پیوست.

آن انسان وارسته درسیروسلوک الهی به عالی ترین مقصود خود و به قرب الی الله و همنشینی با سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین ع رسید. اما بدون تردید فقدان چنین استوانه هایی برای جامعه علمی و ملت عزیز ایران ضایعه ای جانکاه هست.

دشمنان کوردل بیش از 40 سال هست که در خیال خام خود با ترور شخصیت های مجاهد و نوابغ این ملت می خواهند چراغ الهی را در این کشور خاموش سازند، اما نمی دانند که ما ملت شهادتیم و ملت امام حسین ع هستیم و اراده خداوند بر این هست که این نورهر روز پر فروغ تر و عالم گیرترشود. دشمنان کوردل نمی دانند که شهدا هریک شمعی برای محفل بشریت می شوند.

با نثار صلوات و درود به شهیدراه علم و عزت و مایه فخر ملت ایران،شهید مهندس محسن فخری زاده و با تبریک و تسلیت شهادت آن عزیز بی نظیر به یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب العصر و الزمان  عج، نایب برحقش امام خامنه ای مد ظله العالی، خانواده مکرم شهید والا مقام و جامعه علمی و دانشگاهی کشور و همه ملت ایران و آزاد گان جهان توجه به چند نکته اساسی را لازم و حیاتی می دانیم.

1.       جریان فاش ساختن هویت دانشمندان هسته ا ی کشور از سوی مبادی رسمی و سازمان های بین المللی را ازسوی سازمان ها و  مسئولین ذیربط نیازمند بازنگری جدی و اقدامات پیشگیرانه می دانیم.

2.       به عناصر سست عنصر داخلی متذکر می شویم که به اندازه کافی باید درس عبرت گرفته باشند که دشمن صهیونیستی آمریکایی از راه جهاد و مبارزه و راه شهید سردار سلیمانی ها  و فخری زاده ها نابود شدنی هستند و دل به مذاکرات نمایشی نبندند.

3.       سکوت تمام مجامع بین المللی و کشورهای داعیه حقوق بشر را در مقابل تروریسم دولتی صهیونیستی آمریکایی که به صورت علنی در جریان هست را به شدت محکوم می نماییم.

4.       ما خرسند به فرموده رهبر فرزانه و دلیر انقلاب هستیم که می فرمایند «زمان بزن در رو گذشته است»

از دستگاههای امنیتی و نظامی کشور خواهان انتقام سخت از دشمنان ددمنش هستیم و ما آرام و قرار نداریم تا این انتقام سخت را از دشمنان بگیریم

5.       ما جامعه علمی و دانشگاهی عهدی استوار با دانشمندان شهید و شهیر خود داریم که راه پرعزت و افتخار آنها بیش از گذشته محکم و استوار تداوم خواهد یافت.راهی که یأس و نابودی دشمنان و سربلندی نظام چمهوری اسلامی ایران را رقم زده است.

والعاقبه للمتقین

اسحاق رسولی،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل