1399/09/08 بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده
    بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیانیه ای را در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده منتشر کرد. در این بیانیه آمده است:

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده‏ اند مرده مپندار بلكه زنده‏ اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى ‏شوند.

خبر جانسوز شهادت دانشمند هسته ای محسن فخری زاده موجب تأثر و تألم گردید. شهادت مظلومانه این دانشمند هسته ای سند دیگری از جنایات ضد انسانی رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار و همدستان منطقه ای آنها و خائنان و مزدوران داخلی به میهن عزیزمان است.

دشمنان ایران اسلامی بدانند که سرزمین مقدس ایران خاستگاه سردارانی چون  سلیمانی ها و  فخری زاده ها است و تاریخ ایران همیشه پرورشگاه چنین اسطوره هایی بوده است. دشمنان بزدل بدانند که با چنین ترورهای ناجوانمردانه نمی توانند جلوی حرکت پیش رونده انقلاب اسلامی را بگیرند و جریان انقلاب با اهدا خون مقدس شهدا مقتدارانه  به پیشروی خود ادامه خواهد داد.

شهادت پرافتخار و مظلومانه این شهید والامقام را به محضر حضرت ولیعصر “عج الله تعالی فرجه الشریف”، مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده معظم و معزز ایشان تسلیت عرض نموده و برای ایشان علو درجات و حشر با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و برای خانواده عزادار و بزرگوار این عزیز سفر کرده صبر و أجر مسألت داریم.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل

fapjunk.com