1399/09/02 طلاعیه مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل
    طلاعیه مهم دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در خصوص نحوه فعالیت واحد‌های استان از تاریخ ۹۹.۹.۱ لغایت ۹۹.۹.۱۴

باسلام و آرزوی سلامتی برای همه همکاران محترم واحدها و مراکز آموزشی استان
    بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونای کشور و طبق اعلام سازمان محترم مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی؛
    ✅  از تاریخ ۹۹.۹.۱ لغایت ۹۹.۹.۱۴ کلاس ها و آموزش های مجازی بدون تعطیلی ادامه خواهد داشت.
    🔴 حضور کارکنان در شهر های با وضعیت  قرمز (اردبیل، پارس آباد و مشکین شهر)  صرفاً برای همکاران محترم  حفاظت فیزیکی،  تاسیسات،  سامانه های الکترونیکی و  آموزش مجازی الزامی بوده و بقیه همکاران فقط بصورت دورکاری انجام وظیفه خواهند کرد.
    🔶 در شهر های با وضعیت نارنجی (خلخال، اصلاندوز، گرمی و نیر) پنجاه درصد کارکنان به صورت فیزیکی حضور داشته و سایر کارکنان دورکاری خواهند داشت.
    ⚠️ در شهر های با وضعیت  زرد (بیله‌سوار و سرعین) دو سوم کارکنان حضور فیزیکی داشته و بقیه به صورت دورکاری انجام وظیفه خواهند کرد.

🔺امید است رؤسای محترم واحد ها ضمن رعایت مصوبات ستاد مبارزه با کرونا و بخشنامه سازمان مرکزی، بگونه ای برنامه ریزی فرمایند که ضمن حفظ سلامتی کارکنان و دانشجویان خللی در امور آموزشی دانشگاه بوجود نیاید.

🔹همچنین از دانشجویان ارجمند تقاضا می‌شود  تا پایان محدودیت‌ها از مراجعه غیر ضروری به دانشگاه خودداری نمایند.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

fapjunk.com