1399/09/02 مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل: حمایت واقعی از کارآفرینان، در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل صورت گرفته است
    قاسم رحیمی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه اشتغال را نمونه واقعی حمایت از کارآفرینی دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان روز چهارشنبه و در بازدید از توانمندیهای واحد اردبیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با مستقر کردن واحدها و شرکت های فناور در سرای نوآوری و قراردادن امکانات خود در اختیار آنها به مفهوم واقعی از کارآفرینان استان حمایت کرده است.

وی ادامه داد: محیط و فضایی که دانشگاه در اختیار کارآفرینان قرار داده و خطی مشی دانشگاه نشان از این دارد که واحد اردبیل به دنبال مسائل مادی نیست و در پی آن است که مهارت را در کنار آموزش قرار دهد.

رحیمی افزود: به جرات می‌توان گفت که مزرعه گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از واحدهای نمونه در بحث گردشگری کشور است که با خلاقیت به کار گرفته شده به شکل متفاوتی اداره می شود و پس از خاتمه غائله ویروس کرونا مشاغلی همچون مزرعه گردشگری آرتان توسعه بیشتری پیدا خواهند کرد.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل خاطر نشان کرد: این بازدید به مناسبت هفته کارآفرینی و در جهت حمایت از کارآفرینان صورت گرفته و بنا داریم تا مشوق هایی مثل پرداخت حق بیمه کارفرمایان کارآفرین، پرداخت یارانه دستمزد و ... را در اختیار واحدهای فعالی که مورد بازدید قرار گرفت قرار دهیم.

fapjunk.com