1399/08/27 پیام تبریک معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت قبولی 27 نفر از دانش آموختگان رشته پزشکی واحد اردبیل در آزمون دستیاری تخصصی سال 99
    دکتر دلداده مقدم در پیامی قبولی دانش آموختگان رشته پزشکی این دانشگاه در آزمون دستیاری را تبریک گفت. در این پیام آمده است:

با سلام واحترام

با کمال مسرّت قبولی در آزمون دستیاری تخصصی را به شما و خانواده محترمتان تبریک می گویم. بدون تردید این موفقیت نشان از همت والا و عزم جدی شما در طیّ مدارج علمی بالاتر است و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به وجود فرهيختگان پرتلاشی چون شما به خود مي بالد.

آنچه تحصیل در مقطع دستیاری تخصصی پزشکی را از دیگر مقاطع و رشته های تحصیلی متمایز می گرداند، فعالیت های همزمان، آموزشی و پژوهشی و در عین حال مشارکت در ارائه خدمات درمانی به هموطنان عزیز است و شما به عنوان دانش آموختگان مقطع دکترای پزشکی، از این پس در مدار بالاتری از خدمت به هموطنان عزیز قرار می گیرید. به گواه آمار و اطلاعات موجود، تربیت یافتگان و دانش آموختگان این دانشگاه از منابع ارزشمند انسانی و نیروهای اثر گذار در فرایند ارائه خدمات درمانی در سراسر میهن بوده اند و امید می رود تا شما نیز با کسب رتبه های برتر آموزشی و پژوهشی، مسیر پر افتخار پیشین را ادامه دهید.

از خداوند منان توفيق روزافزون شما در خدمت به همنوعان وحرکت درمسیر دستیابی به آرمان های نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم.

حمید دلداده مقدم

معاون علوم پزشکی