1399/08/25 مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان: واحد اردبیل فناوری و مهارت را در کنار آموزش قرار داده است
    حجت‌الاسلام مهدی ستوده در بازدید از توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت : این دانشگاه فناوری و مهارت را در کنار آموزش قرار داده است که به نگاه مدیریتی بسیار قوی آن برمی گردد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان صبح امروز و پس از بازدید از سرای فناوری های نرم واحد اردبیل گفت: در این سرا کارکرد خوبی در فضای مجازی صورت گرفته است که با توجه به توان تولید نرم افزار و محتوای الکترونیک می تواند به یک قطب دیجیتال در کشور تبدیل شود.
     حجت‌الاسلام ستوده در خصوص فعالیتهایی انجام یافته در سرای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: در این سرا با استفاده از علم و دانش, شرکت های دانش بنیان تشکیل شده است که می‌تواند یک الگوی برای سایرین باشد. چراکه آموزش عمل و اقتصاد را در کنار هم قرار داده است و این نشان از حرکت به سمت جهش تولید با نگاه دانش بنیان دارد.

وی با بیان اینکه واحد اردبیل در بحث اشتغال زایی به سرعت ورود پیدا کرده است گفت: عملکرد دانشگاه آزاد اردبیل باعث می شود این دانشگاه در بین معدود دانشگاه‌های طراز انقلاب دیده شود که همسو با فرمایش مقام معظم رهبری است .
     حجت‌الاسلام ستوده با اشاره به نگاه جدید شکل گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: با فعالیت های به عمل آمده بسترسازی مناسبی برای افراد خلاق و مستعد صورت گرفته و ظرفیت‌های خوبی در اختیار آنها قرار داده شده است.
    وی هدف از این بازدید را بررسی اشتراکات دو دستگاه اوقاف و دانشگاه جهت هدف گذاری مشترک دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل طبق فرمایش مقام معظم رهبری به سمت شرکتهای دانش بنیان، اشتغال زایی و تولید محوری گرایش پیدا کرده است که باعث ایجاد اشتراک  با اداره اوقاف و امور خیریه می شود و لذا در آینده نزدیک از علم، دانش و دانایی این واحد در ظرفیت‌های اداره اوقاف و امور خیریه استفاده خواهیم کرد.

fapjunk.com