1399/08/21 با پایان فرصت مطالعاتی عضو هیات علمی واحد اردبیل؛ شش مقاله ISI در حوزه مهندسی بافت منتشر شد
    معاون پژوهشی واحد اردبیل از پایان فرصت مطالعاتی دکتر صادقیان در دانشگاه ساسکاچوان کانادا و انتشار شش مقاله ISI توسط وی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر فرزاد ستاری در این خصوص گفت: دکتر علی صادقیان مریان عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل می باشد که با حمایت معاونت پژوهشی واحد، جهت فرصت مطالعاتی در سال 2018 الی 2019 به دانشگاه ساسکاچوان کشور کانادا اعزام شده بود.

وی ادامه داد: بر اساس همکاری فی مابین دانشگاه ساسکاچوان  و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دکتر صادقیان توانسته است تا کنون 6 مقاله معتبر علمی (ISI) در حوزه مهندسی بافت جهت ترمیم آسیب های غضروف، زخم پوش، مهندسی بافت پوست و ایمپلنت های استخوانی می باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: لیست مقالاتی که توسط ایشان به چاپ رسیده است به شرح ذیل می باشد:

1-Development of highly pH-sensitive hybrid membranes by simultaneous electrospinning of amphiphilic nanofibers reinforced with graphene oxide, Journal of functional biomaterials, 2019.

2- Electrospinning of scaffolds from the polycaprolactone/polyurethane composite with graphene oxide for skin tissue engineering, Applied Biochemistry and Biotechnology, 2019.

3- Curcumin‐loaded electrospun polycaprolactone/montmorillonite nanocomposite: wound dressing application with anti‐bacterial and low cell toxicity properties, Journal of Biomaterials Science, Polymer Edition, 2020.

4- Electrospinning of polyurethane/graphene oxide for skin wound dressing and its in vitro characterization, Journal of Biomaterials Applications, 2020.

5-Antibacterial activities of zeolite/silver-graphene oxide nanocomposite in bone implants, Materials Technology, 2020.

6- Extrusion-based printing of chitosan scaffolds and their in vitro characterization for cartilage tissue engineering, International Journal of Biological Macromolecules, 2020.

عضو هیات علمی واحد اردبیل خاطرنشان کرد: مقاله اخیر نامبرده درخصوص کاربرد دستگاه پرینترهای سه بعدی در ساخت داربست های مهندسی بافت غضروف می باشد و در مجله International Journal of Biological Macromolecules با ایمپکت فاکتور 5 چاپ شده است که یکی از مجلات معتبر در حوزه بیومواد  با رتبه Q1 و H-INDEX=114 می باشد

وی افزود: دکتر صادقیان با بهینه سازی پارامتر های اساسی ماده کیتوسان به منظور استفاده در پرینت های سه بعدی، توانسته است داربست 3 بعدی از ماده کیتوسان پرینت کند که خواص مکانیکی و بیولوژی خوبی از خود نشان داده است. سلول های کندروسیت غضروف به خوبی در داربست مذکور کشت و رشد یافته اند. این یافته ها می تواند افق های جدیدی در صنعت رو به رشد و با ارزش تولید اندامهای مصنوعی و بافتها برای استان فراهم نماید.

fapjunk.com