1399/08/18 در بازدید مسئولین سرعین از توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مطرح شد؛ حسن پور: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در جهت رفع نیازهای جدید جامعه است
    فرماندار سرعین طرح های در حال انجام دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را در جهت رفع نیازهای جدید جامعه دانست

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حسن حسن پور در جریان بازدید از توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: طرح های مختلفی در حوزه های توریسم، صنعت و اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در حال انجام است که اکثرا به دنبال رفع نیازهای جدید جامعه می باشد.

وی با اشاره به حضور سالانه بیش از 6 میلیون گردشگر در سرعین ادامه داد: یکی از مباحثی که در شهر سرعین به دنبال بروز رسانی آن هستیم بحث گردشگری می باشد که خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در آن فعال است و طرحهای خوبی را هم پیاده کرده اند که می تواند در مقوله صنعت گردشگری سرعین هم مفید باشد.

دکتر اسحاق رسولی هم در خصوص هدف برگزاری این بازدید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بیش از پیش به دنبال انجام مسئولیت اجتماعی خود است و با این بازدیدها به دنبال معرفی توانمندیهای دانشگاه به مسئولین هسستیم تا هرجا که احساس نیاز کردند دانشگاه با تمام امکانات در کنار آنها و در جهت خدمت به مردم باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: واحد اردبیل با انجام طرح هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند سه هدف علمی، اجتماعی و اقتصادی را دنبال می کند که در صورت رسیدن به این اهداف،  تعهد خود در قبال جامعه را هم انجام داده است.

جهت مشاهده گزارش تصویری این بازدید اینجا کلیک کنید.

fapjunk.com