1399/08/16 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: ارمنستان باید به قوانین بین المللی و مرزهای قانونی احترام بگذارد و بیش از این دستان خود را به خون بی گناهان آلوده نکند
    دکتر اسحاق رسولی از ارمنستان خواست به قوانین بین المللی و مرزهای قانونی احترام بگذارد و بیش از این دستان خود را به خون بی گناهان آلوده نکند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در سمینار ویژه این دانشگاه در خصوص قره باغ گفت : استکبار آرامش را از منطقه و ملتهای آن گرفته است و متاسفانه برخی جریانات منطقه ای نیز به دلیل فهم ضعیف، بازیچه قدرت های  استکباری  شده اند  و به این نا امنی ها دامن می زنند.
     وی ادامه داد :هر گونه اقدام و حرکتی توسط نیروهای منطقه ای یا فرامنطقه‌ای که باعث برهم زده شدن مرزها و ایجاد نا امنی شود از طرف ما محکوم است چراکه به خیر و صلاح منطقه نیست.
    رئیس دانشگاه آزاد  اسلامی افزود: هرگونه تجزیه طلبی در منطقه، بازی در میدان قدرت های استعمارگر هست.
    وی حرکت های دانشجویی و دانشگاهی را در قالب دیپلماسی عمومی برای احقاق حق ملت ها و مظلومین ضروری دانست  و گفت:ما دانشگاهیان خواهان حق مردم آذربایجان هستیم و علاوه بر آن همان‌طور که قدس پاره تن اسلام است قره باغ  هم پاره تن اسلام هست .
    رسولی با اشاره به وجود ارامنه حاضر در قره باغ گفت: با احترام به اقلیت های ارامنه آذربایجان، این منطقه را جزئی از خاک آذربایجان می‌دانیم و امیدواریم با احقاق حق، مردم آواره که سالهاست از موطن خود جدا مانده اند به خاک و خانه های  خود بازگردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به برخی تحرکات در مرزها اشاره کرده و ادامه داد: در عین حال که از آزادی قره باغ به دست غیور مردان آذربایجان حمایت می کنیم،حضور تروریست های تکفیری در منطقه قره باغ را به شدت محکوم می‌کنیم و حضور آنها را دسیسه استکبار می دانیم و معتقد هستیم قره باغ با اتکا به خود مردم آذربایجان و با توسل به راه و رسم امام حسین علیه السلام آزاد می شود.
    وی با تمجید از توسل  رزمندگان آذربایجان به امام حسین(ع) خاطر نشان کرد: هویت آذربایجان در نبرد با ظلم همان  تفکر حسینی و عاشورایی هست و خوشحالیم که راه امام حسین(ع) در جمهوری آذربایجان در پیش گرفته شده است و بدون شک مردم مسلمان آذربایجان با این راه همیشه پیروز و سربلند خواهند بود.

fapjunk.com