1399/08/14 در بازدید مدیر کل و معاونین صدا و سیمای اردبیل از سرای فناوریهای نرم دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد: تولیدات تصویری واحد اردبیل از صدا و سیما منتشر خواهد شد
    علی ملا احمدی از انتشار تولیدات انیمیشنی و موشن گرافی واحد اردبیل در صدا و سیما استان و کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل علی ملا احمدی در بازدید از سرای فناوریهای نرم دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: دربحث تولید محتوا، ترویج تجارت الکترونیک و ایده‌پردازی طرفین می‌توانند به یکدیگر خدمات ارائه کنند و انجام کارهای مشترک باعث بکارگیری مفید سخت‌افزارهایی خواهد شد که در صدا و سیما و دانشگاه آزاد اسلامی استان وجود دارد. همین همکاری باعث کاهش هزینه‌های تولید و بهبود بازاریابی خواهد شد.

مدیرکل صدا و سیمای اردبیل با ابراز علاقه به همکاری با دانشگاه ها ادامه داد: ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صدا و سیما به نفع جامعه خواهد بود و سطح آموزش و همچنین تولید برنامه را بالا خواهد برد. لذا  به مرکز قاب های دیجیتال واحد اردبیل از طرف صدا و سیمای اردبیل مجوزهای لازم اعطا خواهد شد و آثار تولید شده پس از بررسی در صدا و سیمای استان در این شبکه و شبکه های ملی پخش خواهد شد.

وی با برشمردن امکانات مورد بازدید افزود: افراد حاضر در سرای فناوریهای نرم دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل یک مجموعه فعال، خوش ‌ذوق و با علاقه را تشکیل داده اند که فضا و امکانات خوبی را هم دارا هستند و اگر همکاری با صدا سیما باعث ایجاد یک مزیت رقابتی برای استان شود، اردبیل به عنوان یک قطب تولید کننده انیمیشن در کشور مطرح خواهد شد.

fapjunk.com