1399/08/14 سعید حاجی محمدی: تور مجازی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه اندازی شد
    سرپرست اداره کل روابط عمومی واحد اردبیل از راه اندازی تور مجازی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حاجی محمدی گفت: با توجه به حجم وسیع مراجعات تلفنی علاقمندان تحصیل در دانشگاه، دانشجویان و خانواده های آنها از سایر شهرستانها در خصوص کسب اطلاع از امکانات و ویژگیهای این واحد، تصمیم گرفته شد که کلیه امکانات و فضای آموزشی را به صورت تور مجازی و با قابلیت سهولت در مشاهده در اختیار مخاطبان قرار دهیم.
    وی با اشاره به تلاش قابل تقدیر کارشناسان روابط عمومی و مدیریت فناوری در راه اندازی این تور افزود: دانشجویان و سایر مخاطبین دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل می توانند بدون استفاده از هیچ نرم افزار جانبی و از طریق گوشی و یا کامپیوتر به آدرس http://tm.iauardabil.ac.ir/ مراجعه کرده و از این تور استفاده کنند.
    حاجی محمدی در خصوص دیگر مزایای تور مجازی گفت: با استفاده از تور مجازی مخاطبان قادرند از هر نقطه جهان و در هر زمان دلخواه از فضای مورد نظر بازدید نمایند. در این قابلیت بیننده قادر است کارگردانی تماشای اماکن مورد نظر را در فضای مورد نظر در اختیار گیرد و همه این موارد باعث می شود مخاطب مشتاق به دیدن اماکن مورد نظر از نزدیک گردد.

fapjunk.com