1399/08/12 در جلسه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اداره کل اوقاف استان مطرح شد؛ حجت الاسلام ستوده: فرهنگ وقف باید بروز شود
    حجت‌الاسلام مهدی ستوده با شاره به تغییر شرایط در جامعه، بروز شدن فرهنگ وقف را واجب دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان در دیدار با مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی این شهر گفت: اداره اوقاف با توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه به بروز رسانی و تغییر نگرش احتیاج دارد.

حجت‌الاسلام ستوده ادامه داد : طبق فرمایش مقام معظم رهبری، اجرای امینانه نیات واقفین در بحث تولید و اشتغال زایی دانش بنیان و همکاری با پارک علم و فناوری در اولویت اداره اوقاف است. لذا به دنبال تغییر تفکر در اوقاف هستیم تا موقوفات را به سمت تولید و اشتغالزایی سوق دهیم.

وی تغییر تفکر در خصوص وقف را ضروری دانست و گفت: از جمله این تغییرات ایجاد تفکر پژوهشی و همچنین اشاعه این تفکر است که هدف اداره اوقاف خدمت به دیگران است.

ستوده افزود: این تغییر تفکر باید از وقت کننده تا اداره اوقاف رخ دهد که این اتفاق احتیاج به فرهنگ سازی بنیادی دارد و  همکاری اداره اوقاف و دانشگاه یک فرصت برای آغاز این تغییر تفکر به شیوه علمی است.

مدیر کل اوقاف استان با بر شمردن ظرفیتهای این اداره گفت: اوقاف اردبیل سه هدف احیای موقوفات، انجام نیت واقف به نحو احسن، و سرمایه‌گذاری طبق قوانین را دنبال می کند که همکاری با دانشگاه می­تواند مسیر رسیدن به این اهداف را هموار کند.

fapjunk.com