1399/08/10 سرپرست اداره کل روابط عمومی واحد اردبیل: بازدید خبرگزاری­ها و پایگاههای خبر از توانمندیهای دانشگاه
    سعید حاجی محمدی از بازدید نمایندگان خبرگزاری­ها و پایگاههای خبری از توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حاجی محمدی در جریان این بازدید گفت: واحد اردبیل در چند سال اخیر و همراه با سیاستهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات قابل توجهی را انجام داده است که ثمره آنها هم اکنون قابل مشاهده است.

وی با اشاره به بازدید استاندار، نماینده محترم ولی فقیه دراستان و سایر مسئولان از توانمندیهای دانشگاه ادامه داد: اکثر اقداماتی که امروز مورد بازدید نمایندگان خبرگزاری ها و پایگاههای خبری قرار گرفت برگرفته از شعار اصلی دانشگاه مبنی برکارآفرینی،فناوری،مسئله گرایی می باشد که در بازدیدهای گذشته مورد تحسین مسئولان قرار گرفته است.

حاجی محمدی خاطر نشان کرد: این بازدیدها همزمان با سی و ششمین سالروز تاسیس واحد اردبیل برای مسئولان ، متخصصین امر و سایر اصحاب رسانه نیز انجام خواهد شد.

برای مشاهده گزارش تصویری این بازدید اینجا کلیک کنید

fapjunk.com