1399/08/06 اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399
    دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 اطلاعیه ای را به شرح زیر منتشر کرده است.

ضمن عرض تبریک به پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 دانشگاه آزاد اسلامي

ضرورت دارد این عزیزان بر اساس توضیحات ذیل اقدام لازم را بعمل آورند.
    زمان و محل ثبت‌نام :
    الف) با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان به صورت مجازی صورت می‌پذیرد کلیه پذیرفته شدگان لازم است از روز‌ چهارشنبه 7 آبان ماه 99 جهت اطلاع از زمان و نحوه ثبت نام به سامانه آموزشیار به آدرس: edu.iau.ac.ir مراجعه نمایند.
    - عدم مراجعه پذیرفته‌شدگان به سامانه آموزشیار در بازه زمانی مقرر به منزله انصراف از ثبت‌نام تلقی شده و هیچ‌گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.
    تبصره : پذيرفته‌شدگان کلیه واحدهای دانشگاهی جهت اطلاع از چگونگی تحویل مدارک به صورت فیزیکی به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه نمايند.
    مدارکی که مطابق تقویم اعلامی از سوی واحد دانشگاهی لازم است در زمان مراجعه ارائه گردد:
    1- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل.
    تبصره : پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی‌باشند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصيل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ريز نمرات تأييد شده ارائه نمایند.
    تذکر : فارغ‌التحصيلان مشمول دوره كارشناسي كه با ارائه گواهي تأييد شده از محل تحصيل دوره مذكور ثبت‌نام مي‌نمايند ، علاوه بر گواهي و ريز نمرات مذكور بايستي تصوير برگ لغو معافيت تحصيلي دوره كارشناسي را ارائه نمايند. همچنين چنانچه دوره مذكور را در مدتي بيش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده‌اند بايستي تصوير مجوز افزايش سنوات بدون ذكر غيبت را براي مدتي كه مازاد بر شش سال تحصيل كرده‌اند ارائه نمايند.
    2- اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می‌باشد).
    3- اصل و يك برگ فتوكپي كارت ملي. (ارائه اصل كارت جهت برابر با اصل بودن تصوير كارت مي‌باشد).
    4- شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیراً  تهیه شده باشد (برای برادران مشمول 12 قطعه).
    5- مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومي برادران را مشخص نماید.
    تذكر: افرادي كه از نظر مقررات وظيفه عمومي حائز شرايط ثبت‌نام نيستند (از جمله داراي دفترچه اعزام به خدمت با غيبت مي‌باشند و يا با غيبت به خدمت اعزام شده‌اند يا  در برگ اعزام آنان دانشجوي اخراجي يا انصرافي يا ترك تحصيل ذكر شده است) مجاز به ثبت‌نام نمي‌باشند.
    6- تکمیل کلیه فرم های ثبت نام و فرم های مربوط

fapjunk.com