1399/08/03 امام جمعه نیر: دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی جامعه محور است/ دانش بنیان و کارآفرین کردن روستاها، رویکرد های جدید دانشگاه آزاد اسلامی
    حجت الاسلام نعمتی پس از بازدید از اقدامات توسعه ای انجام یافته دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل این دانشگاه را جامعه محور دانست که به دنبال دانش بنیان و کارآفرین کردن روستاها است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، امام جمعه نیر در حین بازدید از روستای نمونه گردشگری کورعباسلو و با اشاره با به اقدامات توسعه ای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد با ورود به روستای گردشگری سوها این منطقه را متحول کرده و علاوه بر بهبود وضعیت زندگی مردم، این روستا را به روستایی  بدون بی کار تبدیل کرده است.

وی راه اندازی مزرعه گردشگری آرتان را یکی از دیگر از فعالیت های قابل توجه دانشگاه آزاد اردبیل عنوان کرد و گفت: این مرکز علمی در کنار آموزش علمی و مهارت افزایی دانشجویان با رویکرد کارافرینی و اقتصادی، به دانشگاهی جامعه محور تبدیل شده است که لازم است سایر دانشگاه های استان نیز با الگوبرداری از دانشگاه آزاد عملا وارد جامعه شده و از زندگی مردم گره گشایی کنند.

امام جمعه شهرستان نیر با بیان اینکه مزرعه آرتان 700 میلیون تومان ماهانه درامدزایی دارد، گفت: در این مزرعه بیش از 50 نفر مشغول کار و تلاش هستند و در کنار تولیدات کشاورزی  با فراهم کردن امکانات تفریحی سالم منطبق با اسلام به بزرگترین ظرفیت در استان اردبیل تبدیل شده اند.

حجت الاسلام نعمتی با بیان اینکه روستائیان باید به شغل های آبا و اجدادی خود بازگردند گفت: راه اندازی مزرعه پرورش اسب ضمن درآمدزایی، خود به جاذبه گردشگری نیز تبدیل می شود که از درآمد اقتصادی بالایی نیز برخوردار است.

حجت الاسلام نعمتی در بخش دیگری از سخنان خود و با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای جوانان گفت: در راستای ایجاد اشتغال با دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تفاهم نامه ای منعقد شده که در مسجد جامع شهر نیر قالیبافی راه اندازی شود و در این خصوص اشتغال برای برخی از جوانان این شهرستان ایجاد خواهد شد.

fapjunk.com