1399/07/22 در جلسه مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با مدیر کل تبلیغات اسلامی مطرح شد؛ حجت الاسلام جعفرزاده: وحدت معرفتی حوزه و دانشگاه جدی گرفته شود
    مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل خواستار توجه بیشتر به وحدت معرفتی حوزه و دانشگاه شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حجت الاسلام جعفرزاده در جریان جلسه با مسئولین فرهنگی واحد اردبیل  گفت: معتقدم دو بعد ارتباطی بین دانشگاه و سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد. بعد اول که اکثر مباحث در این مقوله مطرح می‌شود، وحدت فرهنگی است که در قالب برنامه‌های مشترک فرهنگی و مناسبتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد:  نوع دوم ارتباط که مهمترین بعد وحدت دانشگاه و حوزه است، وحدت معرفتی و دانشی می باشد و بسیار مهمتر از مقوله اول است.

دکتر جعفر زاده با اشاره به فعالیت شدید آکادمی های یهودی بر علیه اسلام و با انتقاد از کم کاریهای صورت گرفته در حوزه علوم انسانی گفت: متاسفانه تصور صحیحی از اسلامی سازی علوم در کشور وجود ندارد و این باعث می‌شود دفاع خوبی در مقابل حملات فرهنگی نداشته باشیم که این یک تبلیغ بد است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل با بیان اینکه عدم همکاری دانشگاه و حوزه باعث اتفاقات ناخوشایندی خواهد شد گفت: حوزه و دانشگاه کاملاً در کنار هم قرار دارند و برای موثر بودن آن باید مشارکت بیش از پیش باشد .

وی با اعلام آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی جهت دعوت اساتید به نام کشوری ملی و جهانی به دانشگاه گفت: برگزاری نشستهای علمی اسلامی و ایجاد گفتمان و مباحث خوب و متناسب با نیاز دانشجویان در دانشگاه می ­تواند یک آغاز خوب برای مقابله با حملات فرهنگی باشد.

جعفرزاده افزود: انجام برنامه های فرهنگی به شکل نامناسب و بی محتوا باعث فرهنگ زدگی مخاطب می شود و باید جلوی این ها گرفته شود می توان با همفکری، برنامه‌های جدیدی تعریف و اجرا کرد که تاثیر خوبی در علاقمندان داشته باشد.

وی با اشاره به همراهی حوزه و دانشگاه گفت: اکنون دانشگاه در دل حوزه وجود دارد و بسیاری از رشته های حوزوی به صورت دانشگاهی در دانشگاههای مفید، رضوی باقرالعلوم و ... تدریس می‌شود.

fapjunk.com