1399/07/15 پیام آیت الله سید حسن عاملی به مناسبت موفقیت کسب شده توسط دکتر نورالدین قدیمی
    در پی کسب موفقیت توسط دکتر نورالدین قدیمی، نماینده ولایت وقیه در استان اردبیل پیامی را صادر کرد که به شرح زیر می باشد.

آفتاب آمد دلیل آفتاب *** گردلیلت باید از وی رو متاب

با نهایت مسرت و افتخار اطلاع دادند جناب آقای دکتر نورالدین قدیمی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان اردبیل در زمره یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفته اند بسی جای فخر و مباهات که نهضت جهش و رونق تولید علم در استان اردبیل با شور و شتاب زایدالوصف ادامه دارد و هرروز شاهد توسعه و تعمیق دامنه ی تحول و پیشرفت در مراکز علمی و تحقیقاتی استان هستیم.

رجاء واثق داریم که با این جنبش علمی همه جانبه آینده مستحکم و قدرتمندی پیش رو داریم و با گذر از ناملایمات دشمن ساخته، بنا به حکم:العلم سلطان، تجدید حیات تمدن نوین اسلامی ایرانی زیاد دور از دسترس نخواهد بود!

یکبار دیگر این موفقیت را به جامعه علمی استان و جوانان پرشور و مصمم این خطه تبریک می گویم و برای سربلندی همه تلاشگران عرصه علم و دانش و تولید دعا می کنم.

سید حسن عاملی
    ۱۴ مهرماه ۱۳۹۹