1399/07/14 پیام دکتر اسحاق رسولی به مناسبت موفقیت کسب شده توسط دکتر نور الدین قدیمی
    دکتر اسحاق رسولی به مناسبت موفقیت کسب شده توسط دکتر نور الدین قدیمی پیامی را به شرح زیر صادر کرد

دانشمند فرهیخته؛ جناب آقای دکتر نورالدین قدیمی

سلام علیکم؛
    به فضل الهی افتخار غرور آفرینی برای خطه اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی  و جامعه علمی میهن اسلامیمان به ارمغان آورده شده است.  قرار گرفتن جنابعالی در زمره  «یک درصد دانشمندان و نخبگان جهان» در سایه نبوغ و همت والا، مایه سرور و  مباهات هست. جای تحسین غرور انگیز  هست که عضوی از اعضای استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در رشته مهندسی برق این افتخار را از آن خود کرده است.
     اینجانب ضمن شکرگزاری به درگاه حضرت احدیت، صمیمانه‌ترین تبریکات را به حضور جنابعالی و جامعه علمی میهن اسلامی تقدیم می‌ دارم. امیدوارم همواره در فتح قله های علمی و به اهتزاز در آوردن پرچم پرافتخار ایران و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی ، در عرصه جهانی،   توفیقات روز افزونی در سایه عنایات الهی داشته باشید.

دکتر اسحاق رسولی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل