1399/07/07 مسئول هیات پیروان عترت مهدیه اردبیل : با الگو گرفتن از دوران دفاع مقدس می توان دوباره دشمن را شکست داد
    مریم موذن راه شکست دشمن را الگو گرفتن از دوران دفاع مقدس دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مسئول هیات پیروان عترت مهدیه در جلسه هم اندیشی دفاع مقدس و زنان که به همت بسیج اساتید برگزار شد گفت:  ما در ظاهر می‌بینیم که جنگ تمام شده است اما واقعیت این است که جنگ و دفاع مقدس هنوز در خانواده شهدا و جانبازان ادامه دارد و در جای جای خانه این عزیزان خاطرات دفاع مقدس جاری است پس  دفاع مقدس فقط آن هشت سال نبود دفاع همچنان ادامه دارد و اکنون کار ما سخت‌تر و مشکل‌تر است.

موذن ادامه داد: خانواده شهدا ارزشمندترین داشته خود را تقدیم انقلاب کرده اند و جانبازان از جان خویش گذشتند تا ما آسوده زندگی کنیم جنگ برای این عزیزان تمام نشده است و آنها  هنوز دلسوز مملکت هستند.

وی گفت: اگر جوانان نسبت به دفاع مقدس و شهدا و جانبازان نگرش خوبی ندارند به کم کاری ما برمی‌گردد .برخی رفتارها باعث شده است خانواده شهدا از بیان این که خانواده شهید هستند که خجالت بکشند. دل شکستن هنر نیست و اینکه ما با اعمال نسنجیده خود دل آنها را بشکنیم انصاف نیست و آه آنها دامنگیر است.

مسئول هیات پیروان عترت مهدیه اردبیل ادامه داد: در آن هشت سال نقش زنان بسیار مهم بود و اگر زنان انسان ساز و دفاع شرکت نداشتند و افتخارات نمی آمد و حضور زنان با ایمان باعث شده بود که مردم آن در خط مقدم از پشت جبهه و خانواده خود راحت باشد.

وی خاطر نشان کرد: زنان علاوه بر حضور در پشت جبهه، در شهرهایی همچون سوسنگرد و مهران اسلحه به دست و رو در رو با دشمن می جنگیدند. با ایجاد پایگاه های خانگی و به روش‌های مختلف از جنگ و جنگ زده ها پشتیبانی می کردند و مردان به پشتوانه زنان غیور و شجاع توانستند که افتخارات دفاع مقدس را حل کنند و چه بسیار زنانی در این راه شهید و جانباز شدند.

موذن تاکید کرد: ای کاش کتاب های چاپ شده در خصوص دفاع مقدس مثل "دا" توسط جوانان و دانشجویان بیش از پیش مطالعه شود تا تلاش دشمنان در ایجاد نگرش منفی در مورد دفاع مقدس و شهدا ناکام بماند.

خواهر شهید هوشنگ موذن با انتقار از عدم خودباوری در جامعه گفت: چطور نخبگان ایرانی در مهمترین مراکز علمی دنیا حضور دارند اما ما به دشمن اجازه داده ایم به ما القا کند که فکر ایرانی و جنس ایرانی کم ارزش است.

برای مقابله با این تفکر باید باور کنیم که ما همان زنان و مردان هستیم که در دوران دفاع مقدس با کمترین امکانات مقابل جهان ایستاده ایم و  فقط با الگو گرفتن از دوران دفاع مقدس است که می توانیم دوباره دشمن را پس بزنیم.

fapjunk.com