1399/06/25 در راستای ترویج الگوی تربیت قرآنی و بها دادن به استعدادهای برتر صورت گرفت؛ اعطای بورس تحصیلی برای دو نخبه قرآنی در مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی
    دو دانش آموز مقطع ابتدایی حافظ کل قرآن کریم بورسیه سما شدند

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در جریان جلسه تقدیر از دو دانش آموز مقطع ابتدایی سما اردبیل گفت: توجه به استعدادهای برتر استان در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل است و در همین راستا آقایان امیر هادی بایرامی و موسی الرضا میری که به ترتیب دانش آموزان کلاس چهارم و ششم ابتدایی سما اردبیل هستند بورس تحصیلی به آنها اعطا شد و از سایر حمایتهای دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز بهره مند خواهند شد.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ادامه داد: این اقدام در راستای ترویج الگوی تربیتی قرآنی و بها دادن به استعدادهای برتر که از اولویتهای ما می باشد انجام شد و دانشگاه آزاد اسلامی سعی دارد در تربیت نسلی مومن، انقلابی و متخصص نقشی پیشگام داشته باشد.
    وی خاطر نشان کرد: آنچه باعث خرسندی مضاعف ما می شود این است که مربی این دو عزیز، آقای محمد مقدسی، دانشجوی مقطع دکتری حقوق واحد اردبیل می باشد و زحمات ایشان باعث شده است یکی از این دو دانش آموز به عنوان دومین جوان حافظ کل قرآن کریم در جهان اسلام و دیگری قاری ممتاز کشوری باشند.
    رسولی ادامه داد:  سال گذشته نیز برای قهرمان ورزش های الکترونیکی، آقای مهران احمدی، هم که حاضر به مسابقه با حریف خود از  رژیم صهیونیستی اسرائیل نشده بود در آموزشکده سما اردبیل بورس تحصیلی اعطا شد و وی هم اکنون در رشته مهندسی کامپیوتر این دانشگاه مشغول به تحصیل است.

fapjunk.com