1399/06/22 بیانیه تشکل های اسلامی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در محکومیت اهانت به پیامبر اکرم (ص)
    تشکل های اسلامی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در محکومیت اهانت به پیامبر اکرم (ص) بیانیه مشترکی را صادر کردند که بشرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

در حالی که دل شیعیان و ملت های آزاده جهان مالامال از غم و اندوه شهادت سرور و سالار شهیدان است بار دیگر دست آموزان فرانسوی آمریکای جنایتکار، خوی حیوانی و پست خود را با توهین به پیامبر اسلام(ص) به اثبات رساندند. این در حالی است که دولت منحوس فرانسه به بهانه آزادی بیان از چنین اعمال زننده و شنیع حمایت می کند و در مقابل شهروندان معترض به سیاست های خود را با شدیدترین روش ها سرکوب می نماید. گویی آزادی بیان زمانی مفهوم پیدا می کند که در راستای سیاست غرب وحشی باشد و در غیر اینصورت محکوم به سرکوبی است؛ همانگونه که در ترور سالار شهدای مقاومت سردار سلیمانی عزیز بر همگان ثابت شد که جنایتکاران غربی به همراه رژیم منحوس صهیونیستی به هیچ یک از گفته های خود اعم از حقوق بشر و آزادی بیان و... اعتقادی ندارند  و زمانی که منافعشان ایجاب کند همه اصول انسانی را همانند پیشوایشان شمر بن ذی الجوشن سر خواهند برید.

در این راستا تشکل های اسلامی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ضمن ابراز تاسف و اندوه مضاعف از این حرکت شرم آور و دین ستیز نشریه فرانسوی، علیه رسول مهر و رحمت  که قلوب تمامی آزادگان جهان و موحدان بخصوص مسلمانان عالم را جریحه دار کرد ، اعلام می دارد  هیچ گاه در برابر توهین به مقدس ترین مقدسات خود ساکت و بی تفاوت نبوده به هر روشی که در اختیار دارند، در مسیر برملاساختن اهداف شوم دشمنان خواهندکوشید.

«والسلام علی من التبع الهدی»

تشکل های اسلامی دانشجویی

دانشگاه آزاد اسلامی