1399/06/22 جزئیات ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399
    شرح کامل نحوه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 را در مطبل زیر مطالعه خواهید کرد.

تمامی متقاضیان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در کد رشته های موجود در واحد های سراسر کشور می توانند مراحل ثبت نام خود را با مراجعه به سامانه ثبت نام آزمون انجام دهند. ضمنا متقاضیان ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعیه های منتشره را با دقت مطالعه نمایند.

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی ورودی ترم مهر 99 در حال انجام می باشد لذا متقاضیان محترم توجه داشته باشند با توجه به محدودیت در ظرفیت پذیرش دانشگاه ها در اولین فرصت با به آدرس سامانه ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی azmoon.iau.ac.ir مراجعه نموده و ثبت نام اینترنتی را انجام دهند.

شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی ترم مهر 99

داوطلبانی که مایل به ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند، باید از شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار باشند. دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی برای تمامی داوطلبان الزامی می باشد. داوطلبان توجه داشته باشند که  ثبت نام در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به صورت جداگانه صورت می پذیرد.

شرایط ثبت نام بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

دارا بودن مدرک دیپلم برای داوطلبان نظام جدید 6-3-3 الزامی خواهد بود. همچنین آن دسته از داوطلبانی که در حال حاضر شاغل به تحصیل می باشند، در صورتی که تا قبل از پذیرش در دانشگاه، مدرک خود را دریافت نمایند، خواهند توانست در ثبت نام  شرکت نمایند.

با توجه به اینکه پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سوابق تحصیلی صورت می پذیرد، لذا داوطلبان در صورت برخورداری از شرایط معدلی لازم می توانند برای ثبت نام اقدام نمایند.

ثبت نام و پذیرش برای داوطلبان پسر بدون کارت پایان خدمت، در صورتی امکان پذیر است که دارای کارت معافیت از خدمت باشند و یا معافیت تحصیلی را اخذ نموده باشند.

شرایط ثبت نام بدون کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی

دارا بودن مدرک دیپلم برای داوطلبان نظام قدیم متوسطه یا گواهی دیپلم و همچنین مدرک پیش دانشگاهی برای تمامی داوطلبان الزامی خواهد بود.

داوطلبانی که فاقد مدرک پیش دانشگاهی می باشند، به هیچ عنوان امکان ثبت نام را نخواهند داشت.

فارغ التحصیلانی که دارای مدارک کاردانی پیوسته و ناپیوسته می باشند اما از شرایط لازم برخوردار نیستند، امکان ثبت نام را نخواهند داشت.

متقاضیانی که دارای مدرک حوزوی می باشند و این مدرک مورد تائید حوزه علمیه قرار گرفته است، می توانند برای ثبت نام اقدام نمایند.

داوطلبانی که در گذشته در دانشگاه تحصیل نموده­اند اما از دانشگاه اخراج شده و یا از تحصیل انصراف داده­اند، برای مقاطع پایین تر از مقطع تحصیلی مورد نظر امکان ثبت نام را نخواهند داشت.

برخورداری از شرایط جسمانی و روانی برای برخی از رشته ها الزامی می باشد.

مراحل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزاد بدون آزمون طی مراحلی مشخص برای هر فرد داوطلب انجام می گیرد. در این مراحل را مطالعه خواهید کرد.

در ابتدا فرد باید جهت ثبت نام بدون آزمون وارد سایت azmoon.iau.ac.ir شود.

در گام دوم داوطلب باید اقدام به دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام در مقطعی که قصد تحصیل در آن را دارد.

در گام سوم نوبت به خرید کارت اعتباری و واریز مبلغ درخواستی می رسد.

مرحله بعدی شامل دریافت 2 مورد شناسه و نام کاربری از سایت ثبت نام می شود.

در گام بعدی فرد باید به وسیله نام کاربری و شناسه دریافتی و همچنین کد ملی خود وارد لینک ثبت نام مقطع دلخواه خود جهت ثبت نام شود.

در قدم بعدی نوبت به تکمیل کامل فرم ثبت نام با توجه به اطلاعات تحصیلی و شخصی داوطلب می رسد.

در این مرحله فرد باید اقدام به بار گذاری عکس سه در چهار خود در سایت ثبت نام آزاد کند.

گام بعدی انتخاب رشته های مورد علاقه است.

در نهایت و با گذراندن کلیه مراحل فرد باید اطلاعات خود را تأیید و ثبت نهایی کند و کد رهگیری خود را دریافت کند

زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی مهر و بهمن 99-1400

زمان ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی نیز از مهم ترین موضوعاتی است که می تواند در ثبت نام شما موثر باشد ، ثبت نام بدون آزمون معمولا دوبار در سال انجام می گیرد ، یک بار برای ورودی های نیمسال اول سال تحصیلی 99-1400 یا همان ورودی های ترم بهمن و بار دیگر برای ورودی های نیمسال دوم سال تحصیلی یا همان ورودی های ترم بهمن از طریق سامانه ثبت نام بدون آزمون مهر و بهمن به نشانی azmoon.iau.ac.ir انجام می شود.

زمان ثبت نام بدون کنکور مهر ماه از مرداد ماه آغاز شده و تا زمان شروع کلاس های نیمسال اول یا اواخر مهر ماه ادامه خواهد داشت و زمان ثبت نام بدون آزمون آزاد برای ترم بهمن از اواخر آبان ماه آغاز شده و تا اواخر بهمن ادامه می یابد اما با توجه به اینکه زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی در سال های مختلف شاهد تغییراتی می باشیم، بهتر است که داوطلبان گرامی جهت اطلاع از زمان ثبت نام با مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی ایران تحصیل تماس بگیرند.

در صورتی که داوطلبان گرامی در مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به ثبت نام ننمایند ثبت نام وی در دانشگاه آزاد اسلامی در این ترم عملا ناممکن خواهد بود لذا متقاضیان محترم ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت ثبت نام در زمان پیش ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی که معمولا دو ماه قبل از زمان ثبت نام خواهد بود نسبت به تکمیل فرم و ارسال مدارک ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی نمایند تا در روند ثبت نام وی مشکلی بوجود نیاید.

نحوه پذیرش ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی مهر و بهمن 99-1400

پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 99-1400 مطابق جدیدترین تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی دانشگاه آزاد اسلامی دستخوش تغییراتی قرار گرفت که لازم دانستیم اطلاعات و شرایط جدید ثبت نام را مطابق جدیدترین تغییرات در اختیار داوطلبان قرار دهیم.

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی مطابق تصمیمات جدید به صورت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود یعنی عامل مهم و حیاتی که تاثیر به سزایی در قبولی متقاضیان در دانشگاه آزاد اسلامی خواهد داشت معدل کتبی و کل داوطلبان خواهد بود البته مشاوره انتخاب رشته آزاد داوطلبان گرامی نیز در پذیرش آن ها دخیل خواهد بود به عنوان مثال ضریب تاثیر معدل داوطلبانی که در رشته های متجانس با مدرک پایه خود ثبت نام نمایند بیشتر از داوطلبانی خواهد بود که در رشته های نامتجانس با مدرک پایه خود باشد.

همچنین داوطلبان و علاقمندان ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل می­توانند جهت کسب مشاوره رایگان، با مرکز مشاوره این دانشگاه به شماره تلفن  04533722763 تماس حاصل نموده یا به صورت حضوری به آدرس: اردبیل چهار راه حافظ، مرکز مشاوره تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کنند.

fapjunk.com