1399/06/15 مرحله چهارم زمایش مواسات و کمک مومنانه در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد
    به همت کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل چهارمین مرحله رزمایش مواسات و کمک مومنانه این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، به همت کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل  چهارمین مرحله رزمایش مواسات و کمک مومنانه این دانشگاه به دست نیازمندان رسید.

در این رزمایش که به محوریت مرکز نیکوکاری فرهیختگان واحد اردبیل برگزار شد، بیش از 210.000.000 ریال جمع آوری و در قالب 135 بسته فرهنگی و یک کارت هدیه خرید از فروشگاههای زنجیره ای، در اختیار نیازمندان قرار گرفت.

نکته بارز این طرح شناسایی نیازمندان و توزیع  اقلام تهیه شده توسط کارکنان و اساتید دانشگاه است.

لازم به ذکر است تا کنون بیش از 710.000.000 ریال در رزمایشهای مومنانه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل جمع آوری ودر اختیار نیازمندان قرار گرفته است.

fapjunk.com