1399/06/14 امام جمعه شهرستان نیر:دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، نمایشگاه تولید، اشتغال و اقتصاد در استان اردبیل است
    حجت الاسلام آیت نعمتی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را نمایشگاه تولید، اشتغال و اقتصاد در استان اردبیل دانست.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل  به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سبلان ‌ما، حجت الاسلام آیت نعمتی در خطبه های نماز جمعه این هفته نیر و با شاره به بازدید خود از امکانات ورزشی و مراکز رشد و واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت :اقدامات خوبی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در این دانشگاه انجام گرفته است که لازم است دستکاه های اجرایی استان از این دانشگاه حمایت کنند تا برنامه های فنی و مهارتی دانشگاه آزاد در کنار آموزش های نظری سریعتر توسعه پیدا کند.

وی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب جهت تولید علم و تقویت بنیه اقتصادی کشور تلاش های قابل توجهی انجام دادند گفت: این دانشگاه توانسته است در مدت کوتاهی با بازخوانی جنبه های علمی اقتصاد مقاومتی در راستای جهش تولید گامهای مثمر ثمری بردارد.

حجت الاسلام نعمتی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در واقع نمایشگاه علم، تولید، اشتغال و اقتصاد در استان اردبیل است چراکه با هم افزایی نخبگان جامعه بویژه بنیاد نخبگان،  پارک‌های علم و فناوری در شرایط سخت تحریم و مشکلات اقتصادی ضمن فراهم کردن فرصت های کارآفرینی و اشتغال ، موتور محرکه جهش تولید را در بخشی از جامعه به چرخش درآورد.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ضمن تربیت دانشجویان مستعد در علوم نظری در علوم عملی نیز با موفقیت عمل کرده و با کار میدانی در کنار تحقیق و پژوهش مسأله محور ، اقدامات خوبی را انجام داده است که لازم است جهت توسعه این اقدامات و همچنین بسط و گسترش آن ،دستگاه های اجرایی از این دانشگاه حمایت کنند.

fapjunk.com