1399/06/04 پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت روز کارمند: هيچ كوششي بدون همت و همراهي کارمندان به ثمرنخواهد رسيد
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با صدور پیامی، روز کارمند را به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

باسمه تعالی

مقام معظم رهبری: آنچه که مهمّ است، اين است که هم خودِ قشر کارمندان و هم آحاد مردم بدانند که کارمندي، در نظامِ به حق و عادلانه و مردمي، چقدر اهميت دارد.

بدون ترديد تلاش قشر شريف کارمند در همه نهادها و سازمان ها زمينه‌ ساز توسعه و پيشرفت است . در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مسئوليت سنگين پشتيباني نيروهاي تخصصي و دانشجويان به عهده كارمندان پرتلاش است و هيچ كوششي در جهت بالا بردن كيفيت خدمات و ايجاد رضايت در مراجعه كنندگان بدون همت و همراهي اين عزيزان موفق نيست و به ثمرنخواهد رسيد.
    اينجانب ضمن آرزوي علو درجات براي شهيدان رجايي و باهنر و با تبريك هفته دولت، قدردان زحمات و تلاش‌هاي صادقانه تمام همكارانم در واحدهای استان اردبیل مي‌باشم و با تبريك روز كارمند به كاركنان عزيز و پرتلاش، از درگاه خداوند متعال براي تمامي همكاران گرامي آرزوي سلامتي و موفقيت روزافزون را دارم.

دکتر اسحاق رسولی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل