1399/04/31 به همت عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ؛ کتاب « اصول و تفسیر آزمایش­های سرولوژی کاربردی ویژه دانشجویان مامایی و پرستاری » به بازار نشر رسید
    کتاب « اصول و تفسیر آزمایش های سرولوژی کاربردی ویژه دانشجویان مامایی و پرستاری » به تألیف خانم دکتر لیلا پیردل ، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مسلم علائی، کارشناس انتشارات علمی دانشگاه در خصوص محتوای این کتاب گفت: کتاب اصول و تفسیر آزمایش­های سرولوژی کاربردی، با نوشتاری روان و گویا، روش انجام تعدادی از آزمایش­های سرولوژی را به همراه کاربرد و تفسیر نتایج این آزمایش­ها توضیح داده است. این آزمایش ها به طور معمول در آزمایشگاه­های بالینی کاربرد دارند.

علایی افزود: این کتاب به شمارگان 2000 جلد و با قیمت 220.000 ریال در تیرماه 1399 و توسط انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به چاپ رسیده است و علاقمندان می توانند کتاب یاد شده را از انتشارات علمی دانشگاه، واقع در چهارراه حافظ (ساختمان شهید علی آقایی) تهیه نمایند.

fapjunk.com