1399/04/14 حجت الاسلام صفری در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل مطرح کرد؛ استفاده از قابلیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای گرمی ضروری است
    حجت الاسلام صفری: امام جمعه گرمی استفاده از قابلیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای شهرهایی مثل گرمی را ضروی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، حجت الاسلام صفری گفت: استفاده از قابلیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای شهرهایی مثل گرمی ضروری است اما با توجه به افزایش امکانات یادگیری و ازدیاد موسسات آموزش عالی، باید ظرفیت‌های جدیدی به این دانشگاه اضافه شود.
    امام جمعه گرمی افزود: آنچه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی اخیراً مطرح می کنند نشان می دهد که رویکردهای جدید این دانشگاه همسو با فرمایشات مقام معظم رهبری و  نیاز جامعه است که در صورت مدیریت صحیح مشکل گشا خواهند بود.
    در این دیدار که در حاشیه معارفه رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی گرمی و در دفتر امام جمعه گرمی صورت گرفت، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نیز گفت: بر اساس نیاز سنجی که صورت گرفته است هفت محور، فناوری اطلاعات، سلامت، گردشگری، صنایع تبدیلی، بذر و نهال، آب و انرژی، سیستم و بهره وری جهت توسعه در اولویت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان قرار گرفته و برای آن برنامه ریزی و اقدامات قابل توجهی نیز انجام داده ایم.
    اسحاق رسولی ادامه داد: اولویت اصلی که برای همه شهرستان‌ها از جمله شهرستان گرمی در نظر گرفته ایم و انتظار همراهی و توصیه شما- امام جمعه گرمی- را داریم، توانمندسازی و توسعه در حیطه فناوری اطلاعات است.

fapjunk.com