1399/04/04 در جریان بازدید ستاری از سرای نوآوری واحد اردبیل مطرح شد؛ اختصاص ۳۰ میلیارد ریال به فعالیت‌های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از اختصاص ۳۰ میلیارد ریال برای توسعه فعالیت‌های فناورانه این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی عصر دیروز و در حاشیه بازدید سورنا ستاری از سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: «بیش از ۴۰ واحد و هسته فناور در سرای نوآوری واحد اردبیل مستقر هستند که برخی از محصولات آنها امروز و برای نخستین بار معرفی شدند.»

وی ادامه داد: «علاوه بر مبلغ ۳۰ میلیارد ریال که برای فعالیت‌های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در نظر گرفته شده است، مقرر شد با هماهنگی بین سازمان مرکزی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل حمایت‌های ویژه‌ای صورت گیرد.»

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/21 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!

fapjunk.com