1399/04/03 در مراسم عقد تفاهم‌نامه با نیروی انتظامی اردبیل مطرح شد؛ کاهش آسیب‌های اجتماعی در اولویت برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    تفاهم‌نامه‌ای با محور کاهش آسیب‌های اجتماعی با معاونت اجتماعی نیروی انتظامی اردبیل در راستای عمل به وظیفه اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مراسم عقد تفاهم‌نامه با نیروی انتظامی این شهر اظهار کرد: «در سیاست‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی توجه به جامعه جایگاه ویژه‌ای دارد و دانشگاه وظایف اجتماعی متعددی برای خود تعریف کرده است.»

اسحاق رسولی ادامه داد: «نیروی انتظامی اردبیل یک پلیس علمی و فرهیخته است و در همین راستا و با حضور معاون اجتماعی نیروی انتظامی اردبیل تفاهم‌نامه‌ای با محور کاهش آسیب‌های اجتماعی منعقد شد و براساس آن دانشگاه در مواردی مانند طرح‌های پژوهشی، تهیه مقالات، پایان‌نامه‌ها، تهیه محتوا، فضای مجازی و برگزاری نشست‌های تخصصی با نیروی انتظامی همکاری خواهد کرد.»

وی افزود: «زیرساخت‌ها و امکانات واحد اردبیل در دو حوزه سلامت جسمانی و سلامت روحی و روانی آماده ارائه خدمات به مردم است تا با ارتقای آنها به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند.»

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/18 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!