1399/04/03 رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان اردبیل: استواری امام خمینی(ره) آغاز موجی خروشان شد
    رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «استواری امام خمینی(ره) آغاز موجی خروشان شد که از شاه تا صدام را از سر راه انقلاب برداشت.»

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل،  حجت‌الاسلام محمد تجلایی در مراسم گرامیداشت سالروز رحلت امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: «امام خمینی(ره) شخصیت فقهی، فلسفی و سیاسی کاملی بود که جمال و جلال الهی در ایشان نمایان بود.»

وی ادامه داد: در وصف خمینی کبیر همین جمله از رهبری بس که می‌فرمایند: «کیست که امام را نشناسد و کیست که آنگونه که شایسته است او را بشناسد؟»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: «امام خمینی(ره) کوه ایمان و توکل بر خدا بود و به پشتوانه همین اراده هیچ‌وقت به خود نپیچید و با استواری خودش آغاز یک موج خروشان شد که از شاه تا صدام را از سر راه انقلاب برداشت. به همین دلیل است که همچنان مورد قبول افرادی است که هنوز کمی انصاف دارند.»

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/13 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!