1399/04/03 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: آرمان فلسطین امروز به نماد حیات اسلام تبدیل شده است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «آرمان فلسطین امروز به نماد حیات اسلام که در آن حقیقت اسلام با حقیقت کفر مواجه بوده، تبدیل شده است.»

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در مراسم بزرگداشت روز جهانی قدس گفت: «آرمان فلسطین آرمان جهان اسلام است که رهبر کبیر انقلاب آن را از روی اعتقادات و تعلیمات قرآنی و دینی مطرح کرده‌اند.»

وی ادامه داد: «آرمان فلسطین امروز به نماد حیات اسلام که درآن حقیقت اسلام با حقیقت کفر مواجه بوده، تبدیل شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: «در جهان اسلام گروهی در خط مقاومت و گروهی در خط سازش و مسامحه قرار دارند. اکنون گروهی که در خط سازش قرار دارند روزبه‌روز سرافکنده‌تر می‌شوند و گروهی که در خط مقاومت هستند پیروزمندانه در صحنه جهانی ایستاده‌اند.»

رسولی خاطرنشان کرد: «سردار سلیمانی و شهید طهرانی‌مقدم نماد خط جهاد و مقاومت که یک خط انسانی و قرآنی است، هستند و دنبال عملی کردن منویات امامین انقلاب بودند تا رژیم غاصب صهیونیستی (این غده سرطانی) را از منطقه بیرون کنند.»

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/3/1 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!

fapjunk.com