1399/02/30 دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال افزایش بهره وری در کارخانجات اردبیل؛ بازدید رؤسای مراکز تحقیقاتی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از کارخانه تسنیم نوش
    فرناز دانشور وثوقی از بازدید رؤسای مراکز تحقیقاتی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از کارخانه تسنیم نوش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دانشور وثوقی در حاشیه این بازدید گفت: شرکت تسنیم نوش از تکنولوژی پیشرفته‌ای برای تولید محصولات خود بهره‌مند است و با توجه به شرکای باتجربه‌ای که دارد، می‌تواند به‌عنوان یک مورد مناسب توسط رؤسای مراکز تحقیقاتی مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس مرکز تحقیقات آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ادامه داد: با توجه به سوابق این شرکت و ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی بنا داریم با عقد یک تفاهم‌نامه و در صورت امکان، بهره‌وری را در این مجموعه افزایش دهیم و از تجارب این شرکت در راستای ورود دانشگاه به بازار تولید محصولات مشابه استفاده کنیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: شرکت تولیدی فرآورده‌های نوشیدنی تسنیم‌نوش یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید نوشیدنی در خاورمیانه است که در سال ۸۷ با چهار خط تولید آغاز به کار کرده است. محصولات آن از چشمه گرگر اردبیل تولید شده و با برند تجاری جویانس(Joyance) و پارمین (Parmin) هم در سطح کشور و هم در خارج از کشور به فروش می‌رسد.