1399/04/02 رسولی مطرح کرد؛ برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد توازن در مسیر تحول
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از برنامه‌ریزی دانشگاه برای ایجاد توازن در مسیر تحول و حرکت رو به جلو این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحق رسولی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با دبیرکل بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «به‌رغم پیشرفت‌های خوب صورت گرفته در دانشگاه در بعضی موارد این پیشرفت ملموس نیست که با برنامه‌ریزی بر روی آنها جهش لازم اتفاق افتاده و توازن ایجاد خواهد شد.»

وی ادامه داد: «تلاش دانشگاه بر این است که در هر چهار حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگی به توازن برسیم. به‌عنوان مثال هم در اهداف و هم در ابزار مباحث فرهنگی که تاکنون انجام شده باید بازنگری صورت گیرد تا تأثیر مثبت لازم اتفاق بیفتد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل خاطرنشان کرد: «با اجرای برنامه در دو سطح تحولی و بهبود مستمر به توازن خواهیم رسید. برنامه‌های تحولی برنامه‌هایی هستند که توسط معاونت‌های مختلف انجام شده و بر کل دانشگاه تأثیر دارند و در  بهبود مستمر نیز با استفاده از نوآوری در رویه‌های جاری دانشگاه به بهره‌وری خواهیم رسید.

توجه : اصل خبر مربوط به تاریخ 99/2/16 می باشد که به دلیل بروز برخی مشکلات در تاریخ 99/3/29 از سایت حذف شده بود!

fapjunk.com