1399/02/21 غفاریان در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تأکید کرد؛ برخورد با استادانی که از برگزاری کلاس‌های غیرحضوری ممانعت می‌‌کنند
    مدیرکل بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری کلاس‌های غیرحضوری را اولویت دانشگاه دانست و از برخورد با استادانی که از برگزاری کلاس‌های غیرحضوری ممانعت می‌‌کنند، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل،‌ محمد غفاریان در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزاری کلاس‌های غیرحضوری را اولویت دانشگاه دانست و از برخورد با استادانی که از برگزاری کلاس‌های غیرحضوری ممانعت می‌‌کنند، خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود تأکید دانشگاه بر این است که کلاس‌ها به‌صورت مجازی برگزار شود تا در مباحث آموزشی وقفه ایجاد نشود.

مدیرکل بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: استادانی که ممکن است امکانات لازم را در اختیار نداشته باشند، حتماً در محیط دانشگاه و از امکانات موجود برای برگزاری کلاس‌های غیرحضوری استفاده کنند و هیچ‌گونه بهانه‌ای در این موضوع مورد قبول نیست.

غفاریان ادامه داد: برگزاری کلاس‌های غیرحضوری به احترام دانشجویان و به لحاظ حفظ سلامتی آنان بوده و برای دانشگاه بسیار مهم است.