1399/02/21 با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل؛سیستم هشدار تسمه‌تایم به بهره‌برداری رسید
    سیستم هشدار تسمه‌تایم با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در مراسم بهره‌برداری از سیستم هشدار تسمه‌تایم اظهار کرد: حمایت واقعی از مخترعان و پژوهشگران سبب ایجاد امیدواری در نسل جدید خواهد شد. در همین راستا باید دانشگاه‌ها پیشرو باشند و با حمایت سایر نهادها هم‌افزایی ایجاد شود و این اختراعات و پژوهش‌های کاربردی در صنعت مورد استفاده قرار گیرد. این عمل موجب جهش در  توسعه خواهد شد.

رسولی ادامه داد: سیستم هشدار تسمه‌تایم مشکل بسیار بزرگ و مورد نیاز شرکت‌های خودروسازی دنیا را برطرف می‌کند و از همه مهم‌تر موجب افزایش ایمنی خودرو شده و کاهش تلفات جاده را به همراه خواهد داشت. از طرف دیگر با این سیستم هزینه‌های پارگی تسمه‌تایم به حداقل و حتی به صفر نیز می‌رسد»

وی افزود: برای به مرحله بهره‌برداری‌رسیدن طرح سیستم هشدار تسمه‌تایم، همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اداره‌کل کار و رفاه اجتماعی و سازمان حفاظت محیط زیست بسیار خوب و مثال‌زدنی بود و امیدواریم در سایر طرح‌ها نیز تکرار شود.