1399/02/12 پیام دکتر رسولی به مناسبت فرا رسیدن روز معلم: دانشگاه آزاد اسلامی به تولدی جدید نیاز دارد تا در شرایط و فضای جدید آموزش عالی و نیاز کشور و جوانان ارزش های جدیدی را خلق کند
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با صدور پیامی، فرارسیدن روز معلم را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با صدور پیامی، فرارسیدن روز معلم  را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت. متن پیام دکتر رسولی به شرح زیر است:

هوالعالم و هوالعلیم

خدا را حمد و سپاس که ما را به خلعت خلقت بیاراست و تعلیم و تعلم را که از شئون انبیاء و اولیاء الهی هست برای ما موهبت فرمود.

لیک در ا ین مسیر عشق ورزی الهی و چراغ افروزی و نورافشانی، خود می سوزیم و از خاکستر وجود  ما گلهای نسل نو شکوفا می شوند. ایام بزرگداشت مقام شامخ معلم و استاد و تاسی از زندگانی علمی  و خدمات استادشهیدمرتضی مطهری،  فرصتی است تا عاشقانه ترین تعظیم و تکریم خود را به حضور همه معلمان و اساتید کشورم به خصوص معلمان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس سما در استان اردبیل تقدیم بدارم. همکاران شریف و فرهیخته ای که نه تنها از امتیازات دولتی بهره مند نیستند بلکه بار بسیار سنگینی را از دوش دولت بر داشته و با کمترین بهره مندی های مادی ارزشمندترین خدمات علمی و فرهنگی را به نسل نو و جامعه عرضه می دارند.

از خداوند منان برای همه شما عزیزان سلامت جسم و جان و توفیقات روز افزون در مسیر ارتقاء علمی و تربیتی  فرزندان  ایران اسلامی می طلبم. و امیدوارم علیرغم همه مشکلاتی که هست در بهبود شرایط خدمت برای شما عزیزان هم گام های مناسبی برداشته شود.

دانشگاه آزاد اسلامی به تولدی جدید نیاز دارد تا در شرایط و فضای جدید آموزش عالی و نیاز کشور و  جوانان ارزش های جدیدی را خلق کند.مساله گرایی،نوآوری،معنویت گرایی ، معرفت بخشی، کارآفرینی،فناوری و برکت افزایی ارزش هایی هستند که معلمان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید به مدد الهی برای نسل نو و جامعه اسلامی به ارمغان می آورند.

با آرزوی بهترین خیرها و خوبی ها

اسحاق رسولی