1399/02/10 در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با مدیر کل ورزش و جوانان استان مطرح شد: موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در حوزه ورزش همگانی
    مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در حوزه ورزش همگانی نقش ارزنده‌ای ایفا کرده است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در دیدار با مدیرکل جدید ورزش و جوانان استان و ضمن تبریک انتصاب ایشان گفت: حضور شخصیتهای برجسته ملی در رأس امورات ورزش استان باعث افتخار است و توفیقات بیش از پیش این اداره کل را به همراه خواهد داشت.

دکتر رسولی با اشاره به ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در موضوع ورزش و سلامت گفت: اعضای هیئت علمی رشته تربیت بدنی این واحد تا کنون همکاری خوبی با اداره کل ورزش و جوانان استان داشته اند و از این به بعد ما آمده تعامل همه‌جانبه دانشگاه با این اداره هستیم تا این ظرفیت و موقعیت در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

در این دیدار مدیرکل ورزش و جوانان استان نیز با برشمردن ظرفیتها و امکانات موجود در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه یکی از مطمئن ترین و کارآمدترین دانشگاه‌های کشور است که در حوزه ورزش همگانی نقش ارزنده‌ای ایفا نموده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل ابراز امیدواری کرد که در آینده نه‌چندان دور اداره‌کل ورزش و جوانان اردبیل با بهره‌مندی از ظرفیت استادان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در ورزش حرفه‌ای و قهرمانی پیشتاز شود.