1399/03/29 اطلاعیه مورخ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در خصوص امتحانات پایان ترم؛
    دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اطلاعیه ای را در خصوص امتحانات پایان ترم صادر کرد که به شرح زیر می باشد

به اطلاع دانشجویان گرامی و اساتید ارجمند می ساند؛

با توجه به اعلام رسمی ستاد مقابله با کرونای استان مبنی بر اینکه شهرهای استان در وضعیت قرمز قرار ندارند و بر اساس دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد  اسلامی امتحانات با رعایت موازین بهداشتی و از ۳۱ خردادماه به صورت حضوری خواهد بود.

توجه

• 1-دانشجویانی که خود و یا افراد درجه یک آنها مبتلا به کرونا و یا بیماری های زمینه ای هستند, مستندات پزشکی را به آموزش تحویل داده و از حضور در دانشگاه اجتناب نمایند. برای این گروه به صورت جداگانه آزمون برگزار خواهد شد.
    • 2-دانشجویان غیر بومی که در سامانه #امین ثبت نام کرده اند میتوانند در واحد شهر خود آزمون بدهند.
    • 3-تمهیدات لازم برای برگزاری امتحانات براساس دستورالعمل وضعیت کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی بعمل آمده است.

چند نکته:

ب- تایج تحقیقات نشان می‌دهد ساخت واکسن کرونا زمان بر خواهد بود و جهان ناخواسته و به مدت نامعلوم درگیر ویروس کرونا خواهد بود و قرنطینه دائمی راهگشا نیست و لذا در شرایط فعلی فاصله گذاری هوشمند و رعایت موارد بهداشتی بهترین راه می باشد.

fapjunk.com