1399/01/14 در اولین جلسه شورای معاونین واحد اردبیل در سال 1399 مصوب شد: کلاسهای آموزشی دانشگاه آزد اسلامی استان از ۱۶ فروردین و از طریق سامانه کلاسهای مجازی و غیر حضوری برگزار خواهد شد
    دکتر رسولی از برگزاری اولین جلسه شورای معاونین واحد اردبیل در سال 99 خبرداد و گفت: کلاسهای آموزشی این دانشگاه از ۱۶ فروردین و از طریق سامانه کلاسهای مجازی و غیر حضوری برگزار خواهد شد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر رسولی صبح امروز و پس از برگزاری اولین جلسه شورای معاونی این واحد درسال 1399 گفت: امیدوارم سال 99 سالی مبارک و پر از موفقیت برای هموطنان باشد و به زودی شاهد ریشه کن شدن بیماری کرونا باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع این بیماری، کلیه کلاسهای آموزشی از 16 فروردین و طبق انتخاب واحد دانشجویان با قدرت تمام درفضای مجازی، طبق روال هفته های گذشته برگزار خواهد شد ودانشجویان موظف به شرکت دراین کلاسها هستند. اساتید محترم نیز ضمن برگزاری دقیق کلاسها، دانشجویان عزیز را راهنمایی خواهندکرد.

رئیس دانشگاه آزد اسلامی استان اردبیل افزود: در راستای مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و همچنین مصوبه  شورای معاونین دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، کلیه  قسمت‌های اداری این دانشگاه تا ۲۰ فروردین تعطیل می باشد و از ۲۳ فروردین تا اطلاع ثانوی انجام امور اداری به صورت دورکاری انجام یافته و حضور در محل کار صرفاً با هماهنگی معاونت حوزه مربوطه مقدور خواهد بود.