1398/12/20 مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد اردبیل تشریح کرد؛ برنامه های پیش بینی شده برای روز بزرگداشت شهدا
    مسئول ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد اردبیل برنامه های ستاد برای روز بزرگداشت شهدا در این واحد دانشگاهی را تشریح کرد.

محمد قهرمانی در گفتگو با روابط عمومی واحد اردبیل، گفت: 22 اسفند ماه در تقویم کشورمان روز بزرگداشت شهدا نامگذاری شده است تا بهانه‌ای شود برای مرور ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های این رشید مردان عرضه مقاومت. هر چند که هر روز این نظام و انقلاب به‌یمن فداکاری‌های این شهیدان و صبر و استقامت خانواده‌هایشان مزین و متبرک است به خون‌های این شهیدان فرشته خصال.

قهرمانی در ادامه برنامه های ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در راستای بزرگداشت این روز عزیز را به شرح زیر اعلام کرد:

آیین عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور مسئولان، کارکنان و استادان دانشگاه که روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ساعت ۱۱ قبل از ظهر برگزار می‌شود.

برگزاری مسابقه «دلنوشته ای برای شهید» ویژه دانشجویان که در فضای مجازی برگزار و به ۵ نفر که بهترین نوشته‌ها را ارسال کنند، هدایایی تقدیم می شود.

نامگذاری و نصب تابلو در 2 بلوار اصلی دانشگاه به نام‌های بلوار شهدای گمنام و بلوار شهدای دانشگاه.

نصب بنر در محوطه دانشگاه با مضمون طرح مسابقه و یادی از شهدا.

دیدار با خانواده معظم شهید بهنام یوسفی از دانشجویان واحد اردبیل که عکس‌هایی از این دیدار و خود شهید درج می‌شود.

دیدار مسئولان دانشگاه با خانواده شهید یوسفی

کارت دانشجویی شهید یوسفی