1398/12/12 پس از تشریح سفر رسمی دکتر رسولی به ترکیه؛ استقبال استاندار اردبیل از جذب سرمایه‌گذار خارجی برای راه‌اندازی یونی‌هتل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    استاندار اردبیل گفت: حضور در دانشگاههای ترکیه و جذب سرمایه‌گذار خارجی برای راه‌اندازی یونی هتل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل یک حرکت مثبت است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل ، اکبر بهنام‌جو صبح امروز در دیدار با اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل پس از شنیدن گزارش سفر دکتر رسولی به دانشگاه‌های ترکیه گفت: در شرایطی که بسیاری به فکر تحصیل در کشورهای خارجی هستند، حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در دانشگاه‌ها و مجامع جوانان ترکیه یک قدم مثبت است که می‌تواند در زمینه‌های گوناگون به استان اردبیل کمک کند.

وی اضافه کرد: جذب سرمایه‌گذار خارجی برای راه‌اندازی یونی هتل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل یک حرکت مثبت است و زیرساخت‌های آن باید طی 6 ماه تا یک سال آینده ایجاد شود.

استاندار اردبیل افزود: در کنار راه‌اندازی فیزیکی یونی هتل، باید آموزش آنلاین مباحث گردشگری به زبان‌های مختلف نیز مورد توجه قرار گیرد.

بهنام‌جو همچنین از قراردادهای علمی منعقد شده در ترکیه استقبال کرد و خواستار تسریع در روند آماده‌سازی زیرساخت‌ها درباره یونی‌هتل شد.