1398/12/06 به دنبال حضور مقامات علمی کشورهای همجوار در واحد اردبیل؛ بازتاپ حضور رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه خزر باکو در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    حضور رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه خزر باکو در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل بازتاب خوبی در کشور آذربایجان داشته است

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه خزر باکو در اواخر بهمن 98 میهمان واحد اردبیل بود و بازدیدهای متعددی را از بخشهای مختلف این واحد به عمل آورد که مورد توجه علاقمندان در کشور آذربایجان قرار گرفته است. این بازدید به شکل زیر در وبسایت رسمی این دانشگاه منعکس شده است.

ترجمه:

دکتر آصف عمروف، رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه خزر و دکتر جاوید  اوجاقی  دانشیار دانشگاه خزر در یک سفر علمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل دیدار کردند. در این دیدار ابتدا در جلسه‌ای با ریاست دانشگاه دکتر  اسحاق  رسولی برگزار شد. ایشان ضمن خوش آمد گویی به هیات دانشگاه خزر از علاقه دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل برای برقراری روابط علمی گسترده با دانشگاه خزر سخن گفتند. دکتر  اسحاق  رسولی با اشاره به  پایه های فنی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و برتری پژوهشی آن به اهمیت انجام تحقیقات مشترک و مبادلات دانشجویی بین دو دانشگاه، همکاری اساتید دو دانشگاه برای راهنمایی پایاننامه های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، برگزاری دوره‌‌ها و ارایه مدرک مشترک، برگزاری کنفرانس های علمی مشترک و دوره های آموزشی تاکید کرد. در این جلسه توسط دکتر محمد  ضعیفی زاده، مشاور رئیس و عضو شورای همکاری‌های بین المللی، دکتر سعید عبادی، رئیس کمیته همکاری های دانشگاهی حوزه کشور آذربایجان، دکتر طه پیام، رئیس اداره بین الملل و همکاری‌های علمی، دکتر محمد جهانبین، مدیر اجرایی دانشکده پزشکی و رئیس کمیته  همکاری های دانشگاهی کشور ترکیه و دکتر مسعود  فردین، رئیس دانشکده پزشکی نیز حضور داشتند.

هیأت دانشگاه خزر از آزمایشگاه های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از جمله آزمایشگاه های بیوتکنولوژی ، کشت سلول و بافت ، آزمایشگاههای تجزیه و تحلیل ژنتیک و شیمیایی دستگاهی و و همچنین واحد های فن اور دیدار کردند.

fapjunk.com