1398/11/30 دکتر رسولی عنوان کرد: آغاز همکاری واحد اردبیل در طرح جهاد روشنایی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از شروع همکاری گسترده این واحد با بسیج مهندسین صنعت استان در طرح جهاد روشنایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی در حاشیه جلسه مشترک با بسیج مهندسین صنعت اردبیل گفت: طبق توافق به عمل آمده، واحد اردبیل در زمینه پژوهش و تولید پنل ها و اینورتر های مورد استفاده در طرح جهاد روشنایی همکاری همه جانبه و گسترده با بسیج مهندسین خواهد داشت.

وی ادامه داد: در طرح جهاد روشنایی ۳۰۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی ۵ کیلووات توسط بسیج در مناطق مختلف محروم کشور راه‌اندازی خواهد شد، که قسمتی از طرح در استان اردبیل خواهد بود و بررسی‌های به عمل آمده و طی جلسات مشترک با مرکز تحقیقات انرژی، سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و بسیج مهندسی صنعت استان به این نتیجه رسیدیم که در تولید قطعات فوق الذکر می‌توانیم همکاری‌های لازم را داشته باشیم.

fapjunk.com