1398/11/29 بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت انتخابات مجلس شورای اسلامی
    اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند 98 بیانیه ای را صادر کرده است که به شرح زیر می باشد.

«إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا» /نساء 58

اساتید، کارکنان و دانشجویان شریف دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل

دوم اسفند 98 فرا می‌‏رسد و موعد حماسه آفرینى دیگرى نزدیک مى‏شود. مردم قهرمان ایران که با «حضور فعال» و «مشارکت جدّىِ» خود در انتخابات، بارها صحنه ‏هاى عزت و عظمت آفریده و آگاهى و مسئولیت ‏شناسى خود را آشکار نموده است، هم اینک نیز براى انجام رسالت دینى، انقلابى و ملى خود به صحنه‏ می‌‏آید تا با شور و شعور، انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز مجلس شورای اسلامی را برگزار کند.

دوم اسفند ، روز عمل به وصیت مؤکَّد بنیانگذار جمهورى اسلامى حضرت امام خمینى‏(ره) است که‏ پیوسته بر شرکت در انتخابات سفارش می‌‏کردند و آن را وظیفه شرعى آحاد ملت می‌‏دانستند.

دوم اسفند ، روز تجدید عهد با شهیدان والا مقام انقلاب اسلامى در پاى صندوق‏هاى رأى است و در این روز، مردم عزیز ما نشان می‌‏دهند که در راه حفظ و حراست از نظام اسلامى، هم چنان مصمّم، با نشاط و متحدّند و همانگونه که رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‏‌اى(مدظله العالى) تأکید فرموده ‏اند، انتخابات را با «حضور حداکثرى» به صحنه دیگرى از مقاومت و پایدارى در برابر دشمنان کینه ‏توز، تبدیل می‌‏کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از همگان دعوت می‌کند تا با بینش و بصیرت و در نظر گرفتن توانایی‌ها و سوابق کاندیداهای مجلس شورای اسلامی به کاندیداهایى که در «تعهد به مبانى و ارزش‏هاى اسلامى»، «التزام به قانون اساسى» و اصل مترقى ولایت ‏فقیه، درایت و مدیریت و نیز داشتن روحیه انقلابی از شایستگى بیشترى برخوردار هستند، رأى دهند تا به خواست خداوند متعال، نمایندگان آینده با رأیى بالا، از پشتوانه قوی‌ترى برای حل مشکلات کشور برخوردار باشند.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل