1398/11/28 با حضور خیرین استان و در راستای کمک به هموطنان سیل زده؛ پویش دانشگاه مهربانی در واحد اردبیل برگزار شد
    مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل از استقبال خیرین استانی از پویش دانشگاه مهربانی در کمک به هموطنان سیل زده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: پویش دانشگاه مهربانی به همت مرکز نیکوکاری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف کمک به ساخت 16 منزل مسکونی سیل زده از ابتدای بهمن ماه 98 به راه افتاد و مراسم اختتامیه آن با حضور و حمایت مادی و معنوی مسئولین و خیرین استانی و شهری برگزار شد.

وی ادامه داد: مرکز نیکوکاری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از دی ماه 98 فعالیت رسمی خود را با هدف محرومیت‌زدایی و خدمت به مستضعفین بر اساس مسئولیت اجتماعی و انسانی آغاز کرده است و برگزاری پویشهای مثل دانشگاه مهربانی در دستور کار آن قرار دارد.