1398/11/28 معاون آموزشی واحد اردبیل: مقطع کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی درسی در واحد اردبیل دایر شد
    معاون آموزشی واحد اردبیل از دایر شدن مقطع کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی درسی در واحد اردبیل خبر داد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دکتر بهنام بهاری گفت: با پیگیری های به عمل آمده مقطع کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی درسی در واحد اردبیل دایر گردید و در سال تحصیلی آینده در کنار سایر رشته های این مقطع پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

وی ادامه داد: هم اکنون حدود 135 رشته گرایش در واحد اردبیل دایر می باشد که بیش از 70 رشته گرایش مربوط به مقطع ارشد می باشد.

معاون آموزشی واحد اردبیل خاطر نشان کرد: در همین راستا و از طریق اخذ مجوز، جابجایی رشته و ... به زودی بیش از 50 رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل دایر خواهد شد.